Bel op 06 36 14 09 62 of stuur een e-mail

THEMA’S

Is de onderzoeksvraag gekoppeld aan een algemene behoefte aan meer zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling? Of gaat het meer om het thema motivatie van jongeren? Wellicht houdt de vraag duidelijk verband met verbinding en relaties? Of speelt er iets ten aanzien van werk (werkfit zijn, verbinding aan werk, verlies van werk, of perspectief willen op werk)? Mogelijk is de vraag meer gekoppeld aan een klacht die raakt aan vitaliteit of mentale en fysieke gezondheid? Of heeft het te maken met een verlies; door de dood, of wellicht spelen verborgen verliezen op de achtergrond?
Gaat het om jezelf? Of loop je als ondernemer of ZZP-er ergens tegenaan?
Afhankelijk van het thema kan je een makkelijke keuze maken uit het aanbod.

Om de keuze voor begeleiding te vergemakkelijken onderscheiden we de volgende belangrijke thema’s:

Persoonlijke Ontwikkeling

Mijn Werk

Organisatie

Verbinding & Relaties

Vitaliteit

Verlies

Jongeren

Kinderen

Bij ieder thema zet ‘ZKM op maat’ specifieke producten in die ondersteunend zijn aan de begeleiding.

Ervaringen

 • Ik ben blij dat ik kennis heb mogen maken met Bert. Bert is een zeer goede coach, vertaalt mijn eigen woorden en confronteert me hiermee. Ik ben hierdoor veel zelfbewuster geworden en merkte vanaf het eerste gesprek dat een veranderingsproces op gang kwam. Dit veranderingsproces blijft doorgaan, ook nadat ik het coachingstraject heb afgerond. De toegepaste ZKM methode en het enthousiasme van Bert zorgt voor een zeer positieve atmosfeer. Ik weet zeker in de toekomst van de diensten van Bert gebruik te blijven maken.
  Jeroen Nagel
 • Fijn om iemand te hebben die je begrijpt en naar je luistert.
  Maureen Hoffman - 10 jaar
 • Het was heel fijn om mezelf te kunnen zijn en juist pijn en verdriet te kunnen laten komen en gaan.
  Petra Kuiper
 • De aanpak van Bert kenmerkt zich door een combinatie van gevoel en verstand. Hij vraagt, begrijpt en voelt mee; altijd met een methodische aanpak als basis. Daarmee kan hij in korte tijd tot de kern komen. Hij heeft daarnaast een enorme inzet en een groot doorzettingsvermogen.
  Wim NieuwenhuizeCapgemini
 • Ik heb bij Capgemini als Clustermanager nauw met Bert samengewerkt. De bijdragen van Bert aan mijn cluster waren tweeledig. Ten eerste als begeleider in persoonlijke trajecten, ten tweede om het cluster in kaart te brengen en een beeld te krijgen over motivatie en veranderbereidheid. In beide trajecten heeft Bert de ZKM methode toegepast. De resultaten zijn aansprekend. ZKM biedt een goede kapstok voor inhoudelijke vertaling naar oorzaak en actie. De invulling die Bert biedt is van grote toegevoegde waarde en heeft daadwerkelijk geleidt tot motivatie en verandering.  Los daarvan is Bert een innemend persoon en een uitstekende coach.
  Dirk KoopmanSAS Institute
 • Werken met Bert is een bijzondere ervaring. Bert is energiek en bijzonder creatief. Hierdoor is hij vanaf de eerste minuut in staat om je mee te nemen in zijn gedachten en ideeën. Ik heb hem zien werken met een groep waarvoor ik verantwoordelijk was. Het resultaat was meer dan verbluffend! Van een groep die er redelijk door zat en weinig intrinsieke motivatie had, ging het - na slechts 3 sessies - al zo veel beter en was de motivatie weer helemaal terug. Hij realiseerde dit o.a. door inzicht te geven in ieders gedragsprofiel en wat dat doet met de interactie en samenwerking. Heel mooi om dat mee te maken! Kortom, Bert is een enthousiaste en betrokken coach, die bijzondere resultaten weet te bereiken!
  Jan BoersmaDrive HRM Consultancy
 • Ieder mens verdient een goede coach in zijn leven. Het maakt het leven in vele opzichten completer. In Bert heb ik een goeie coach gevonden op het moment dat ik dat goed kon gebruiken, en dat geluk gun ik ook anderen. Ik beveel Bert daarom aan zowel in mijn netwerk, en maak ook in mijn eigen bedrijf graag gebruik van de diensten van Bert. Mijn collega’s die met Bert een coaching traject doorlopen hebben zijn stuk voor stuk uitermate gelukkig daarmee. Zijn no-nonsense en overzichtelijke manier van werken zorgt ervoor dat hij met minimale middelen maximaal resultaat bereikt. Ik heb al mijn collega’s een enorme vlucht zien nemen in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Dus ik kan concluderend maar 1 ding zeggen: werk met Bert want het werkt!
  Lotte van Lidth de JeudeBusiness & Decision
 • Wat ik prettig vond aan specifiek jouw manier van begeleiden is dat ik me voortdurend geaccepteerd wist. En dat je me soms verrassend met mijn eigen woorden confronteerde wat nogal eens wat inzichtelijk maakte.
  Erik van Kreuningen
 • Ik heb Bert leren kennen als een zeer gedreven persoon met het hart op de juiste plaats. Hij is in staat om mensen te helpen een nieuw perspectief te vinden, door ingewikkelde “knopen” te ontrafelen en de uitdagingen in het licht van vandaag te plaatsen. Door gebruik te maken van zijn jarenlange coachervaring, is hij gespecialiseerd in mensen te helpen nieuw inzicht te laten verkrijgen op hun loopbaan, en een nieuw ijkpunt te creëren. De kwaliteiten van Bert zijn heel goed toepasbaar in bedrijfstransformaties waar vooral de kwaliteiten en capaciteiten van medewerkers onder druk staan.
  Kees BirkhoffSenior Vice President | Capgemini
 • Bevrijdend – Eindelijk kon ik dingen bespreken die ik nooit zou vertellen tegen collega’s en/of vrienden.
  Jef Wolfswinkel
 • Concreet, niet zweverig, doelgericht, direct toepasbaar, intensief, emotioneel, confronterend.
  Sandra Delwel
 • Als People manager bij Capgemini heb ik Bert zeer regelmatig ingeschakeld als coach voor onze professionals. Bert is in staat om op een confronterende maar opbouwende manier met zowel starters als senioren in korte tijd persoonlijke effectiviteit te vergroten door bewustzijn te creëren van valkuilen en ingesleten patronen en deze om te buigen. Bert zet mensen in beweging.
  Willem de PaepeCapgemini
 • Ik vond je heel respectvol en slim focussen op “mijn bijzinnen” waar vaak een veel grotere kern in zat dan ik vermoedde.
  Winnifred Meijboom
 • Inzicht in mijn eigen systeem, wat mij bezig houdt en gelukkiger maakt, en duidelijkheid waardoor mijn blokkades worden veroorzaakt.
  Jan-Paul Fillié
 • Ik vond het bijzonder om te merken hoe snel er vertrouwen was om gemakkelijk over persoonlijke dingen te praten.
  Matthijs Boddeüs
 • Zuiver, veel diepgang, persoonlijk. Goed dus!
  Jaap Bikker
 • Bert heeft een aantal van onze medewerkers intensief begeleid, hetgeen heel goede resultaten heeft opgeleverd. Door deze doelgerichte begeleiding zijn medewerkers in staat geweest de volgende stap in hun carrière te maken.
  Ron StalCapgemini
 • Bert geeft alle ruimte aan mij om naar binnen te gaan en te voelen en helpt me daar ook bij op de momenten dat ik er moeite mee heb. Bert heeft een veilige ruimte voor me geschapen waarin ik eerlijk tegen mijzelf durf te zijn.
  Anna-Marie Kok
 • Bert wist de goede vragen te stellen, stelde zich rustig en onafhankelijk op en bleef objectief.
  Meike van der Vorm
 • Bert straalt een bepaalde rust uit en dat geeft vertrouwen waardoor ik me kon openstellen wat ik lange tijd niet heb willen/kunnen doen.
  Agaath Heemskerk
 • Ik ga nu uitdagingen aan, die ik anders niet had gedurfd.
  Willeke van der Wal
 • Ik leerde door jou mijn eigen gevoelens accepteren, en me niet te laten leiden door andermans.
  Nula van Rijn – 15 jaar
 • Ik heb bewondering voor hoe goed Bert kan luisteren, hoe hij vrij is van oordelen en hoe hij mij zelf mijn antwoorden laat ontdekken.
  José Kuizinga-van Burik
 • Ik heb met Bert in verschillende rollen samengewerkt. Eerst in zijn rol als HR manager voor de sector Products, waarin hij mij ondersteunde als practice manager SAP en later als HR manager van de sector BIM waar ik destijds leiding aan mocht geven. Hierin heb ik Bert leren kennen als een zeer competent HR manager die extra bagage inbracht d.m.v. zijn coachingvaardigheden. Naast de gebruikelijke HR processen heeft Bert ook extra waarde gegeven in de benadering van de menselijke kant van de consultants, waarin gezondheid, competency fitheid en groei centraal stonden. Ook in moeilijke HR gesprekken heeft hij mij continu goed bijgestaan en hebben we diverse keren verbijsterend goede resultaten behaald. Bert weet van doorpakken met harde hand, maar wel met een menselijke touch. Dit maakt hem effectief en uitzonderlijk goed in zijn coachende vaardigheden.
  Frank WammesCapgemini
 • Vaste, ingesleten patronen worden zichtbaar en vanuit verschillende invalshoeken onderzocht. Je krijgt daardoor energie om je gedrag anders vorm te geven en nieuwe wegen in te slaan.
  Joop Smaardijk
 • Vanuit Lee Hecht Harrison heb ik altijd zeer prettig samengewerkt met Bert. Dit vanuit zijn diverse HR en Employability rollen binnen Capgemini. Kenmerkend daarbij is zijn heldere en no nonsense manier van communiceren. Alles om de verwachtingen van zowel de Capgemini medewerker als de loopbaancoach van Lee Hecht Harrison aan de voorkant goed helder te krijgen. Dit ging ook prima samen met een gezonde dosis humor, wel zo belangrijk!
  Joost HeggeLee Hecht Harrison
 • Ik waardeer je rust, je scherpte en de manier waarop je verduidelijking vraagt.
  Klaas Versnel